Boek een overnachting in Oostende

Het Vlot meert aan in Oostende!

Kunst, daar krijgen wij niet genoeg van. In al zijn vormen. Gigantische murals en kleine interventies op The Crystal Ship, verschillende musea met veranderende expo’s en kunstwerken knal op de dijk en het strand. En daar komt nu de opvolger van “De Zee - salut d'honneur Jan Hoet” (2015) bij.
Nieuws 05-09-2017 16:08 Niel Van Herck
Het Vlot meert aan in Oostende!

Kunst, daar krijgen wij niet genoeg van. In al zijn vormen. Gigantische murals en kleine interventies op The Crystal Ship, verschillende musea met veranderende expo’s en kunstwerken knal op de dijk en het strand. En daar komt nu de opvolger van “De Zee - salut d'honneur Jan Hoet” (2015) bij. Kunstenaar Jan Fabre en co-curator Joanna De Vos nemen het voortouw en laten “Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam” op je los.

Een internationale tentoonstelling als route door de stad, langs bestaand en nieuw werk op uitzonderlijke locaties. Telkens gebaseerd op de eenzaamheid, het tragische maar ook het avontuurlijke van het leven op een vlot. Ook deze editie heel wat mooie namen trouwens: Luc Tuymans, Michaël Borremans, Bill Viola, Théodore Gericault, Mike Figgis, Marina Abromovich, Steve Mcqueen, …

Benieuwd naar het volledige concept? Lees je hier. Vanaf 21 oktober kan je aan de ontdekkingsreis beginnen, maar we geven je alvast een checklist mee van to do’s.

  • Grote opening op 20 oktober
  • Een gegidste of familiewandeling langs de werken
  • Workshop vlotten bouwen
  • Genieten in één van onze vele restaurants
  • Verbaasd zijn door de originele locaties
  • Langs gaan in de prikkelkamer van Mu.ZEE
  • ...

Hou onze blog in de gaten voor updates over "Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam". We gaan kunstwerken in de kijker zetten, leuke foto’s delen en jullie aan het woord laten. Ook op onze Facebookpagina.